PlusMag... één online magazine voor alle devices!

De moderne consument is niet langer meer gebonden aan één device. Met PlusMag speelt u in op deze ontwikkeling en realiseert u, zelf of in samenwerking met het PlusMag team, eenvoudig één online magazine voor PC, smartphone en tablet (ook iPhone en iPad).

De laatste jaren is het gebruik van tablets en smartphones aanzienlijk toegenomen. In de trein, bij de kapper of gezellig thuis op de bank, overal zie je mensen gefocust op het 3, 7 of 10 inch scherm. Uitgesproken mogelijkheden voor het ontwikkelen van een online magazines dus. Vanuit marketing/ communicatie oogpunt een correcte stelling, technisch gezien zijn de mogelijkheden minder uitgebreid. Dat is nu verleden tijd want... PlusMag biedt hiervoor de ultieme oplossing!

PlusMag is dé nieuwe online magazine module die aansluit op hedendaagse internet communicatie, geen onderscheidt maakt als het gaat om operatingsystems en geen enkele device uitsluit.

De PlusMag online magazine module biedt, zowel qua marketing en communicatie als productie, onbegrensde mogelijkheden. De marketing en communicatie mogelijkheden worden afgestemd op o.a. klant en doelgroep en maken deel uit van de eenmalige maatwerk constructie. Als het om periodieke productie gaat, kunt u kiezen uit één van de onderstaande mogelijkheden.